'Hier ontdek je jouw talenten'

Meer grip op biologie

Heeft Uw dochter moeite met de genetica. Krijgt U zoon maar niet de grote hoeveelheid tekst geleerd. Heeft uw dochter moeite met het leren voor het herexamen.

De training ‘meer grip op biologie’ is voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs die moeite hebben met biologie. De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van 50 minuten. De leerlingen komen bij elkaar in groepjes van maximaal 4 leerlingen. Natuurlijk delen we de leerlingen zoveel mogelijk in op onderwijsniveau. In groepsverband worden de moeilijkheden binnen de biologie op een leuke en een eenvoudige manier uitgelegd. De bijeenkomsten worden zoveel mogelijk afgesteld op de moeilijkheden die de leerlingen op dat moment ervaren. Ook is er aandacht voor het snel eigen maken van grote stukken tekst.

Tarieven

Meer grip op biologie bestaat uit 5 sessies van 50 minuten. De complete training kost 90 euro. Deze prijs geldt bij voldoende aanmeldingen (minimaal 2 en maximaal 4 leerlingen). De prijs voor een complete individuele training is 180 euro.

Heeft U nog vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.