'Hier ontdek je jouw talenten'

Disclaimer

De website www.orthobegeleiding.nl wordt U aangeboden door Monique orthobegeleiding. Wij zijn gevestigd in Waalwijk, 5142EM, Prof. Piersonstraat 1. Monique orthobegeleiding staat ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder nummer 59625163.

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. Dit houdt in dat op alle teksten, afbeeldingen, illustraties en testen een copyright rust. De informatie en testen op de website is slechts bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het verveelvoudigen en openbaar maken van (delen van) de inhoud van deze website voor niet-persoonlijk gebruik, in welke vorm en op welke wijze ook, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Monique orthobegeleiding niet toegestaan.

De informatie en testen op deze website wordt door Monique orthobegeleiding met voortdurende zorg samengesteld en onderhouden. Fouten kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Daarom kunnen wij niet garanderen dat de inhoud van deze informatie als ook de testen in alle opzichten volledig, juist of actueel zijn. Ook kunnen wij niet garanderen dat deze website ononderbroken functioneert. De informatie en de testen op deze website is voorts louter informatief van aard en kan niet worden aangemerkt als een advies in een concreet geval. Indien U gebruik maakt van deze website en bijbehorende testen aanvaart u dat wij niet jegens u aansprakelijk zijn voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onvolledige, onjuiste of niet-actuele informatie of niet correcte conclusies uit afgenomen testen als ook het niet ononderbroken functioneren van de website.

Onze website kan mogelijk hyperlinks bevatten naar websites van derden. Deze hyperlinks zijn uitsluitend als service voor de gebruikers van onze website opgenomen. Monique orthobegeleiding geeft geen garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van dergelijke websites.

Monique orthobegeleiding garandeert niet dat de aan ons toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van de niet tijdige ontvangst of verwerking van de aan ons gezonden e-mails of andere elektronische berichten.