Online hulp bij schoolse vaardigheden

Begeleiding Via Skype

Graag begeleiding op afstand!

Leert uw kind beter tijdens individuele begeleiding. Woont u niet in de buurt van Waalwijk. Geen probleem, ik kan uw kind wekelijks via Skype ondersteunen.

Wat mag u verwachten van begeleiding Via Skype?

Bij begeleiding via Skype geniet u van orthopedagogische hulp thuis en op tijden wanneer het voor u het beste uitkomt. Door gebruik te maken van videochat kunnen de kosten laag blijven en is de begeleiding minder belastend voor uw kind. De begeleiding bestaat immers uit een kwartiertje tot 20 minuten oefenen. Naast de begeleiding krijgt u voor 4 dagen oefeningen mee. Deze oefeningen nemen ongeveer een kwartier tot 20 minuten tijd in beslag. Om duidelijk zicht op de vorderingen van uw kind te krijgen wordt aan het begin en aan het eind van de begeleiding een toets afgenomen. Om vorderingen bij uw kind waar te kunnen nemen zal uw kind minimaal 12 weken moeten oefenen. Deze vorm van begeleiding is ideaal voor kinderen die graag willen leren van een specialist.

Voor welke vaardigheid is er begeleiding Via Skype?

De kosten van de begeleiding

Via Skype

Ontvang iedere week 15 tot 20 minuten begeleiding van een orthopedagoog via Skype. Afspraken kunnen ook in de vroege avond gepland worden. Begeleiding is per maand opzegbaar.

  • Contact verloopt via Skype.
  • Per week oefeningen ontvangen via e-mail.
  • De werkbladen bevatten oefeningen voor 5 dagen.
  • Oefeningen nemen 15 tot 20 minuten tijd in beslag.
  • Beantwoording van vragen via de e-mail.
  • Instap onderzoek en evaluatie onderzoek.

Per maand

60

Bestellen