Online hulp bij schoolse vaardigheden

Begeleiding Persoonlijk

Liever persoonlijk contact met een orthopedagogische specialist!

Leert uw kind beter onder persoonlijk begeleiding, dan is dat geen probleem. De ondersteuning kan thuis of bij mij gegeven worden.

Wat mag u verwachten van begeleiding Persoonlijk?

Deze begeleiding is veel persoonlijker, gewoon direct contact met een orthopedagogische specialist. Ik kan bij u langskomen of u komt samen met uw kind bij mij. Voor deze begeleiding geldt wel dat u in de buurt van Waalwijk moet wonen. Het contact duurt ongeveer 30 minuten. Door de begeleiding kort te houden kunnen de kosten laag blijven en is het minder belastend voor uw kind. Naast de begeleiding krijgt u voor 4 dagen oefeningen mee. Deze oefeningen nemen ongeveer een kwartier tot 20 minuten tijd in beslag. Om duidelijk zicht op de vorderingen van uw kind te krijgen wordt aan het begin en aan het eind van de begeleiding een toets afgenomen. Om vorderingen bij uw kind waar te kunnen nemen zal uw kind minimaal 12 weken moeten oefenen. Deze vorm van begeleiding is ideaal voor kinderen die graag willen leren van een specialist in levende lijven.

Voor welke vaardigheid is er begeleiding Persoonlijk?

De kosten van de begeleiding

Persoonlijk

Ontvang iedere week 30 minuten begeleiding van een orthopedagoog aan huis of bij mij. Begeleiding is per maand opzegbaar. Let op: dit is alleen mogelijk als u in de buurt van Waalwijk woont.

  • Begeleiding vind thuis of bij mij plaats.
  • Per week geprinte oefeningen ontvangen.
  • De werkbladen bevatten oefeningen voor 5 dagen.
  • Oefeningen nemen 15 tot 20 minuten tijd in beslag.
  • Beantwoording van vragen via de e-mail.
  • Instap onderzoek en evaluatie onderzoek.

Per maand

100

Bestellen