Online hulp bij schoolse vaardigheden

Hoe kun je jouw kind zo goed mogelijk ondersteunen?

Geplaats door op 1-10-19 in Leren

Help, mijn kind heeft een leerprobleem

Deze blog is geschreven voor ouders met kinderen die problemen hebben met het aanleren van schoolse vaardigheden, zoals dyslexie en dyscalculie. Maar ook ouders van kinderen die minder ernstige leerproblemen ervaren zijn van harte uitgenodigd. Hier bespreek ik wat je als ouder kunt doen om jouw kind zo goed mogelijk te ondersteunen. Deze ondersteuning heeft niets met lezen, spelling en rekenen te maken, maar gaan meer over de onbewuste aannames over het leerprobleem. Zodat ook jouw kind zijn talenten kan inzetten om een glorieuze toekomst te gemoed te gaan.

Niemand wordt perfect geboren. We zijn allemaal met unieke eigenschappen en talenten in latente vorm te wereld gekomen. Gedurende ons leven ontwikkelen de unieke eigenschappen en talenten geleidelijk, wanneer de omstandigheden juist zijn. Maar hoe zit het nu met die omstandigheden? Als ouder zijnde ervaar je deze grote druk van het bieden van de juiste omstandigheden voor je eigen kind. We willen allemaal graag dat je eigen kind zijn unieke eigenschappen en talenten gaat ontwikkelen, zodat het kind een gelukkig leven kan leiden.

Direct aan de slag met spelend leren

Wilt uw kind direct aan de slag, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Op onze website kan uw kind naar hartenlust oefenen met spellen, lezen, leren en rekenen.

Lees meer

Het geheim dat in rekenen verborgen ligt

Dit artikel is geschreven voor kinderen en jongeren die graag geheimen ontdekken, maar ook ouders…
Vorige

Mijn kind maakt zijn huiswerk niet

Deze blog is geschreven voor ouders met kinderen in het voortgezet onderwijs. Wanneer kinderen eenmaal…
Volgende